Ashton Kutcher Miehen puolikkaat -hahmostaan: ”Saatan tappaa itseni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Sarjan päänäyttelijä Charlie Sheen sai potkut jatkuvien päihdesekoilujensa takia. Roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher.

Kutcher näyttelee tulevalla tuotantokaudella internetmiljardööri Walden Schmidtiä, joka osti Charlie Sheenin roolihahmon Malibun rantalukaalin. Nyt näyttelijäkomistus kertoi enemmän yksityiskohtia roolihahmostaan Late Show with David Letterman -keskusteluohjelmassa.

– Minulla on aika pahat sydänsurut kivuliaan eron takia. Olen itsetuhoinen, joten saatan jopa yrittää tappaa itseni, Kutcher paljasti Walden Schmidt -roolihahmostaan haastattelija David Lettermanille.

Kutcherin suttuista olemusta on puitu äskettäin viihdelehdissä. Hän on esiintynyt pitkähiuksisena ja risupartaisena. Haastattelija kysyikin Kutcherilta hänen uudesta tyylistään ja näyttelijäkomistus kertoi Miehen puolikkaat -tuotantotiimin pyytäneen häntä kasvattamaan parran roolihahmoaan varten.

Charlie Sheenin roolihahmon kerrottiin kuolevan metron alle ja hänen hautajaisensa pidetään heti tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa. Aiemmin Charlien roolihahmon uskottiin muuttavan Pariisiin häntä vainonneen naapurinsa Rosen kanssa ja jäävän sinne. Tuottajat haluavat kuitenkin pitää huolen, että sekoileva Sheen pysyy poissa hittisarjasta.

Uusimmat