Nuori popkaunotar julkaisi kuumat lomakuvansa netissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut nuori supertähti Taylor Swift oli viime vuonna tiiviisti otsikoissa deittailtuaan näyttelijä Jake Gyllenhaalia. Julkkisparin suhde päättyi kuitenkin yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin.

Nyt yli 15 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt supertähti on julkaissut verkkosivuillaan valokuvia rantalomaltaan yhdessä ystävien kanssa. Supertähti vuokrasi ystävineen talon ja luksusjahdin Charlestonissa, Etelä-Carolinassa. Katso kuvat tästä.Kuva: Taylorswift.com

Laulajatähti kertoi äskettäin vievänsä koko kiertuetiiminsä yhteiselle lomalle. Swift kertoi arvostavansa tiimiään, joka auttaa tähteä esimerkiksi vaihtamaan asuja kiertueilla kesken keikan.

– Minulla on kolme ihmistä auttamassa vaihtamaan vaatteitani kiertueella. Minun täytyy ehtiä vaihtamaan pukuni kappaleiden välissä alle 30 sekunnissa, Swift jatkoi.

Uusimmat