Beyonce on raskaana – supertähti odottaa lasta! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles on raskaana. Supertähti odottaa lasta miehelleen Jay-Z:lle. Hän paljasti asian parhaillaan käynnissä olevassa MTV Music Video Awards -palkintogaalassa Los Angelesin Nokia-teatterissa.

Beyonce saapui palkintogaalaan näyttävässä oranssissa löysässä mekossa, ja vatsansa jo hieman pyöristyneen. Aiemmin Beyonce on kertonut julkisuudessa haluavansa äidiksi 30-vuotiaana. Nyt toive on täyttymässä, sillä Beyonce täyttää 30 vuotta tämän viikon sunnuntaina 4. syyskuuta. Katso kuva raskaana olevasta Beyoncesta tästä.

Beyonce julkaisi taannoin odotettua uutta materiaalia, kun hänen neljäs albuminsa päätyi kauppoihin. Musiikkiuransa lisäksi Beyonce tunnetaan myös näyttelijänä ja muotisuunnittelijana. Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapui Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.

Uusimmat