Rietas naismatkustaja ryhtyi strippaamaan – lentokone teki hätälaskun

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lento Moskovasta Lontooseen joutui äskettäin ongelmiin, kun sen täytyi tehdä hätälasku erään matkustajan riettaan käytöksen takia. Vahvasti juovuksissa ollut naismatkustaja ryhtyi nimittäin strippaamaan kesken lennon.

Kauhistuneiden matkustajien matkaan tuli mutka, sillä naisen sekoilun takia kapteeni päätti palata takaisin Moskovan kansainväliselle lentokentälle, jotta nainen voidaan poistaa lennolta. Tapauksesta uutisoineen Ria Novosti -uutistoimiston mukaan lento oli ehtinyt olla ilmassa vasta vartin ajan, kun 39-vuotias nainen ryhtyi riisumaan itseään.

Eroottisen esityksen lisäksi nainen oli esimerkiksi ottanut silmälaseja pois muiden matkustajien silmiltä. Koneen laskeuduttua nainen pidätettiin ja vietiin ensin sairaalaan tutkimuksiin. Uutistoimisto ei jostain syystä kertonut mistä lentoyhtiöstä oli kyse.

Uusimmat