BB-ehdokkaalla Sedu Koskisen nimikirjaimet takapuolessa

Big Brother · Stara.fi

Tänään Suomen Big Brother -talo herää jälleen henkiin, kun uuden tuotantokauden ensimmäiset asukkaat marssivat taloon. Verkossa arvaillaan parhaillaan keitä taloon on illan tunteina muuttamassa, ja osa heistä on todennäköisesti vilahtanut jo aiemmin televisiossa.

Big Brother: Asukkaaksi taloon? -ohjelmassa on vuosittain esitelty monia taloon pyrkineitä, ja osa heistä on myös päätynyt neljän seinän sisään kameroiden eteen. Eräs ohjelmassa nähty vauhdikas neitokainen oli mennyt vedonlyönnin seurauksena tatuoimaan ravintoloitsija Sedu Koskisen suurikokoiset nimikirjaimet takapuoleensa.

– Tää koko tarina lähti niin, että me oltiin työporukalla juomassa normaalisti sunnuntaina. Mää sanoin kun mentiin sinne jatkoille, että jos mulle on tullut palkka niin saatte tatuoida vaikka Seppo Koskisen mun perseeseen. Menin nettipankkiin ja jaaha, palkka oli tullut. Sit pylly pystyyn ja mun kaveri tatuoi sen, tumma kaunotar kertoi.

– Seuraavana aamuna mä en heti muistanut sitä kun mä olin vähän tokkurassa. Kun menin vessaan niin vessanpöntön siinä rinkulassa näkyi semmoinen painauma siitä SK:sta.

Uusimmat