BB-Janica on vaalea kaunotar: ”Minulla on ikävä lapsiani”

Big Brother · Stara.fi

Kolmantena asukkaana Big Brother -taloon asteli BB-Janica. Vaalea kaunotar sai välittömästi taloon ensimmäisenä astelleen Mikaelin jakamattoman huomion. Mies esitteli Janicalle heti talosta löytämänsä ”pesän”, jossa asukkaat voivat kokoontua keskimääräistä pienemmällä ryhmällä.

Nyt talossa on Janica, BB-Mikael ja BB-Minna, jotka lähtivät tutustumaan taloon kolmeen pekkaan. Mikael ja Minna fiilistelivät talon erikoista sisustusta, kun Janica puolestaan ilmaisi tyytyväisyytensä siihen, että talossa on kaksi erillistä suihkua. Ensitöikseen talossa roskista etsinyt Mikael paljasti, ettei ole koskaan kierrättänyt.

Asukkaiden ryhtyessä esittelemään toisiaan Janica paljasti muille, että hänellä on kaksi lasta.

– Mun tulee niitä kova ikävä. Mut näkeehän ne mua nyt televisiosta joka ilta, Janica naureskeli.

Uusimmat