BB-Sebastian otti Minnan kuulusteluun

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother 2011 -tuotantokausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin asukkaiden saapuessa yksitellen taloon. Ryhmähenki on tällä hetkellä ainakin korkealla. Tuorein tulokas on BB-Sebastian, joka on 22-vuotias oululainen opiskelija.

Esimerkiksi lentopalloa ja valokuvausta harrastava Sebastian ryntäsi taloon asteltuaan ensitöikseen vessaan, ja vasta sen jälkeen palasi tervehtimään kanssa-asukkaitaan. Luokanopettajaksi kouluttautunut mies kertoo Big Brother -ohjelman verkkosivuilla ottavansa autiolle saarelle mukaan tulevan puolison, Raamatun ja Mikko Räisäsen häätämään hänet saarelta.

Vessareissusta selvittyään Sebastian otti Minnan kuulusteluun, koska hänen mielestään he ovat tavanneet aiemminkin. Yhteistä tapaamista ei kuitenkaan saatu heti selvitettyä, mutta Sebastian miettimään asiaa. Keskustelu siirtyi kuitenkin pian muihin asukkaisiin.

Uusimmat