Jay-Z ei suostunut taputtamaan Chris Brownille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu räppäri Jay-Z nimettiin taannoin Forbes-lehden varakkuuslistalla parhaiten tienaavaksi räppäriksi. Laulaja Beyoncen aviomiehenäkin tunnettu Jay-Z tienasi vuonna 2011 noin 37 miljoonaa dollaria kiertueillaan ja muilla sijoituksillaan.

Viikonloppuna pidetyssä MTV Music Video Awards -palkintogaalassa ökyrikas raptähti Jay-Z ei suostunut taputtamaan kollegansa Chris Brownin näyttävälle esitykselle. 22-vuotias Brown esitti gaalassa henkeäsalpaavan esityksen tanssien ja lentäen ympäri lavaa laulaen hittikappaleitaan.

41-vuotias Grammy-palkittu Jay-Z ei kuitenkaan näyttänyt minkäänlaista arvostusta kollegansa huikealle esiintymiselle. Muiden taputtaessa innokkaasti nuorelle laulajatähdelle, Jay-Z tyytyi vain hörppäämään lisää juomista.

Raptähti Jay-Z teki taannoin Rihannasta megatähden ja heidän tiedetään olevan hyviä ystäviä. Chris Brown pahoinpiteli vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon ja tapausta puitiin näyttävästi julkisuudessa. Jay-Z ei ainakaan videon perusteella ole antanut anteeksi Brownin julmaa tekoa.

Jay-Z sijoittui Forbes-lehden varakkuuslistoilla jo toistamiseen ykköseksi. 41-vuotiaan räppärin koko omaisuuden arvioidaan olevan noin 450 miljoonaa dollaria. Hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa. Tähti omistaa myös muun muuassa yökerhoja ja New Jersey Nets -koripallojoukkueen.

Uusimmat