Negative soittaa maailmanlaajuisen keikan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative soittaa maailmanlaajuisen keikan netissä torstaina 8. syyskuuta. Suosikkiyhtye esiintyy tuolloin ensimmäistä kertaa akustisesti. Konsertti esitetään ympäri maailmaa verkossa toimivassa suomalaisessa Jenkatehdas-palvelussa.

Netissä toimiva rock-klubi Jenkatehdas on aiemmin kerännyt runsaasti yleisöä erityisesti Saksasta. Jenkatehdas esittelee palvelunsa musiikkialan Popkomm-messuilla Berliinissä 7. – 9. syyskuuta. Palvelu lanseerataan kansainvälisille markkinoille nimellä LiveMusicStage.com. Messujen yhteydessä suomalainen Negative soittaa kaksi keikkaa verkkoyleisöä varten.

Melodiseen hardrockiin nojaavan Negativen keikalla on erikoiskeikalla mukana sellisti ja perkussionisti sekä vierailevana artistina Eppu Normaalin Juha Torvinen. Torstaina 8. syyskuuta Negative tarjoaa liveshown ensin messuilla käyville ammattilaisille ja samana iltana kello 21 Suomen aikaa Negative soittaa toisen keikan faneilleen.

Bändit soittavat Jenkatehtaalla aina livenä, tallenteita ei palvelussa esitetä. Keikan katsomisen lisäksi yleisö voi netissä esimerkiksi jutella yhtyeen kanssa ja äänestää yhden soitettavista kappaleista. Esitykset lähetetään tällä kertaa tamperelaiselta äänitysstudiolta Akun Tehtaalta.

– Tämä on mieletön mahdollisuus tavoittaa fanit eri maissa! Odotamme show’lta intiimiä tunnelmaa. Uskon, että netissä keikalle tulee ihmisiä, jotka eivät välttämättä muuten näkisi meitä livenä, Negativen solisti Jonne Aaron innostuu.