Suomen Big Brother 2011 alkoi – irstasta menoa jo tänä iltana?

Big Brother · Stara.fi

Suomen uusi Big Brother -tuotantokausi on juuri lähtenyt käyntiin. Asukkaat saapuvat siis taloon tänään, ja illan tapahtumista nähdään kooste televisiossa huomenna keskiviikkona.

Perinteiseen tapaan asukkaille on todennäköisesti järjestetty tuotantokauden ensimmäisenä iltana railakkaat juhlat, kun he ovat viettäneet eräänlaisia uuden BB-talon tupaantuliaisia. Viime vuonna ensimmäisen illan juhlat ja koko tuotantokausi sujuivat selvästi odotettua tylsemmin. Nähtäväksi jää mitä tänään tapahtuu.

Vuoden 2009 Big Brother alkoi sen sijaan selvästi railakkaammin, kun asukkaat juhlivat alkoholinhuuruisissa bileissä, joissa Esa A jäi saunaan jumiin, Nino astui kaapista ja Minna ja Tuija paljastivat rintansa porealtaassa. Vuoden 2008 kauden ensimmäisenä iltana talossa harrastettiin seksiä jo ensimmäisenä iltana, kun Johan ja Minna lähentyivät toisiaan intiimeissä merkeissä.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostiisi

Uusimmat