BB-Janica poseeraa rohkeissa Facebook-kuvissa

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon lukuisten muiden asukkaiden kanssa mahdollisesti jopa kolmeksi kuukaudeksi majoittautunut BB-Janica poseeraa parhaillaan rohkeissa kuvissa Facebook-sivustolla. Hän kertoi profiilista ja sen sisältämistä kuvista eilen myös muille asukkaille.

Siviilissä kirjanpitäjänä toimiva Janica on alter egoltaan eroottinen tanssija nimeltä Jade. Hän esiintyy Facebookissa taiteilijanimellään ja on julkaissut samalla myös runsaasti valokuvia esiintymisistään. Profiili on myös jätetty ilmeisen tarkoituksella avoimeksi Big Brotherin ajaksi. Katso profiili kuvineen tästä.

Räväkkä neitokainen on julkaissut Facebookissa useita kymmeniä rohkeita kuvia, joissa hänet nähdään pienenpienissä alusvaatteissa viettelevissä asennoissa. Hän poseeraa myös Petri Nygårdin keikkajulisteessa takapuoli käytännössä paljaana.

Uusimmat