BB-Amanda ja Ben tuntevat toisensa entuudestaan: ”Pieni ylläri”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Tällä viikolla alkaneessa Big Brotherissa on nähty jo dramaattisia käänteitä, kun yksi asukas päätti tänään jättää leikin kesken. BB-Tia karkasi talosta tänään aamupäivällä varauloskäynnin kautta. Tian tilalle astui hetki sitten uusi asukas, kun BB-Amanda saapui taloon.

20-vuotias Amanda on Suomen Diili-ohjelmastakin tutun Hjallis Harkimon veljentytär. Subin Big Brother Extra -ohjelmassa ennen taloon astumistaan vieraillut Amanda kertoi, ettei aio mainita sukujuuristaan talon muille asukkaille. Neitokainen paljasti myös, ettei hänen kuuluisa setänsä edes tiedä hänen menevän asukkaaksi taloon.

– Mä oon ilonen ja itsevarma ihminen ja postiviivinen. Sillä mä luulen, että pärjään tuolla talossa. Mä oon lätkä-dj:nä Hartwall-areenalla. Mä tykkään bilettää ja chillailla, 20-vuotias Amanda kuvaili itseään Big Brother Extra -ohjelmassa.

BB-Amanda otettiin taloon innokkaasti vastaan, sillä ainakin talon miehet innostuivat uudesta tulokkaasta. BB-Mikael ja BB-Ben aloittivat heti taistelun siitä, kumpi saa nukkua kauniin uuden asukkaan vieressä. Asukkaiden esittäytymiskierroksen päätyttyä Amanda paljasti myös, että hän ja BB-Ben tuntevat toisensa entuudestaan. BB-Ben totesi Amandalle hänen tulonsa olleen miehelle todellinen yllätys.