BB-Ben paljasti suhteensa Amandaan: ”Näimme viimeksi hänen kotonaan”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talo sai tänään uuden asukkaan, kun BB-Amanda saapui taloon. 20-vuotias kaunotar sai heti talon miehien päät pyörälle, sillä BB-Ben ja BB-Mikael osoittivat heti kiinnostuksensa tummaa kaunotarta kohtaan.

Uuden tulokkaan saapuminen sai heti mielenkiintoisen käänteen, kun selvisi, että BB-Ben tuntee Amandan entuudestaan. Amandan poistuttua hetkeksi päiväkirjahuoneeseen, muut asukkaat tiedustelivat heti Beniltä, mistä hän tuntee uuden tulokkaan.

– Meillä on tosi paljon yhteisiä kavereita Sipoossa, Ben vastasi muiden uteluihin.

Mies paljasti samalla viettäneensä paljon aikaa Amandan ja tämän blondikavereiden kanssa muiden muassa Amandan kotona. Mies kuitenkin kiisti olleensa ikinä kiinnostunut tummasta kaunottaresta, sillä hän piti blondeista. Benin itsensä mukaan hän ja Amanda eivät ole koskaan edes suudelleet.

– Kuinka monta sen kaveria sä oot sit pannu? BB-Suvi tiedusteli naistenmieheksi itsensä julistaneelta Beniltä.

– Emmä tiedä. Sillä on paljon blondikavereita, BB-Ben vastasi salaperäisesti uteluihin.