BB-Janica alastomana suihkussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan kilpaileva BB-Janica on saanut talossa varsinkin miesasukkaiden huomion osakseen. Siviilissä myös eroottisena tanssijana toimiva vaaleaverikkö ei peitellyt itseään myöskään BB-talon suihkussa.

Tänään Big Brother -ohjelman verkkosivuilla julkaistiin kuvia alastomana Janican ja Mikaelin yhteisestä suihkusessiosta. Katso kuvat tästä.

Aiemmin Janica kertoi paljastaneensa lapsilleen työskentelevänsä tanssijana.

– Kerroin, että mä oon tehnyt työtä tanssijana, koska mun duuni ei oikeesti ole mikään paha asia. Mä oon ylpeä siitä. Ennen eroottista uraa mä harrastin tankotanssia. Viikolla mä oon kirjanpitäjä. Ihan oikeesti.

Kerroimme eilen kuinka Janican Facebook-profiili paljasti, että hänelle on varattu esiintymisiä jo syyskuun lopulle. Ensimmäinen keikoista on jo 30. syyskuuta Jyväskylässä. Keikkakalenteri voisi viitata siihen, että vaaleaveriköllä olisi suunnitelmissa poistua BB-talosta hyvinkin pian.