BB-Oscar ehdotteli Janicalle ryhmäseksiä – vastaus yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon pyydettiin tiistaina alkaneelle tuotantokaudelle mukaan myös aikuisviihteen saralla kunnostautunut BB-Oscar. Miehen puheet ovat liikkuneet ensimmäisten päivien aikana liikaakin navan alla. Rivot puheet ovat myös ärsyttäneet muita.

Esimerkiksi BB-Stefan on ollut silminnähden ärsyyntynyt Oscarin riettaista puheista. Tänään aikuisviihdetähti jatkoi tutulla tyylillään päästyään Benin ja Janican kanssa BB-talon pesä-huoneeseen, jossa hän ehdotti ryhmäseksiä kolmen asukkaan kesken. BB-Ben paljasti puheet pian myös muille asukkaille.

– Me oltiin Janican ja Oscarin kanssa tuolla pesässä, kun Oscar alkoi ehdottelemaan että tehtäisiin sämpylä. Janica sanoi ensimmäisenä, että ei mulla ole nälkä, Ben nauratti.