Teinityttöjen päiväuni kiinnitettiin Hollywood-elokuvaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulun The Jonas Brothers -yhtyeen jäsen Joe Jonas tunnetaan myös naistenmiehen maineestaan. Popparin on tiedetty jättäneen entisiä tyttöystäviään varsin nololla ja tylyllä tavalla. Esimerkiksi tähti pyysi taannoin isäänsä välittämään eroviestin entiselle tyttöystävälleen Demi Lovatolle.

Nyt 21-vuotias poppari kertoi siirtyvänsä pian valkokankaalle, sillä hänen pitkään suunnittelema elokuvaprojekti sai viimein rahoittajan. Joe kertoi työskennelleen projektin parissa kuukauden päivät ja kertoi olevansa innoissaan tulevasta elokuvastaan.

– Olin viime viikolla Meksikossa ja managerini soitti minulle. Hän kertoi elokuvan saaneen rahoittajan. Olin ilosta sekaisin ja tirautin jopa pari kyyneltä, Joe kertoi Female First -sivuston mukaan.

Poptähti ei kuitenkaan paljastanut elokuvan juonesta tarkempia yksityiskohtia. Hän kertoi roolihahmollaan olevan erityinen unelma, minkä hän haluaa saavuttaa. Elokuvan käsikirjoituksen on kirjoittanut Robert Munic. Hän kirjoitti myös muun muuassa vuonna 2009 julkaistun Channing Tatumin tähdittämän elokuvan Fighting.

Taannoin Joe Jonasin entisien tyttöystävien Twilight-kaunotar Ashley Greenen ja teini-idoli Demi Lovaton kerrottiin riidelleen popparista. Lovaton tiedettiin lähettäneen Greenille ilkeän sähköpostin, jossa hän haukkui tähden poikaystävävarkaaksi ja roikkuvaksi riesaksi. Kostoksi Twilight-tähti lähetti Lovatolle yhteiskuvan hänestä ja Joesta.