Tässäkö Beyoncen tuleva lapsi? Katso FBI-kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles oli viikonloppuna järjestetyn MTV Video Music Awards -tapahtuman kuvatuimpia tähtiä. Tähti nimittäin paljasti olevansa raskaana räppärimiehelleen. Entinen Destiny’s Child -tähti kertoi uutisen jälkeen toivovansa esikoisekseen poikaa.

Nyt TMZ-sivusto on nyt julkaissut digitaalisen kuvan, missä veikataan tähtipariskunnan lapsen ulkonäköä. Entinen FBI-konsultti D’Lynn Waldron suunnitteli digitaalisen kuvan laulajaparin mahdollisesta poikalapsesta yhdistämällä Beyoncen ja Jay-Z:n piirteitä. Waldron uskoi lapsen saavan isänsä kasvonpiirteet ja äitinsä silmät.

Beyonce saapui äskettäin palkintogaalaan näyttävässä oranssissa löysässä mekossa, joka kuitenkin paljasti jo pyöristyneen vatsan. Aiemmin Beyonce on kertonut julkisuudessa haluavansa äidiksi 30-vuotiaana. Toive onkin pian täyttymässä, sillä Beyonce täyttää 30 vuotta tämän viikon sunnuntaina 4. syyskuuta.