BB-talon ”lemmenpari” keksi itselleen viekkaan salatehtävän

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talo sai kauden ensimmäisen uuden asukkaan, kun BB-Amanda asteli sisään. Hänellä olikin talossa jo tuttu mies, sillä Amanda ja Ben ovat olleet yhteyksissä aiemminkin talon ulkopuolella.

Muut asukkaat olivat välittömästi kiinnostuneita Benin ja Amandan suhteen tilasta, ja osa asukkaista uskoi Amandan olevan taloon salatehtävää suorittamaan tullut Benin tyttöystävä. Epäilty pariskunta päätti ottaa ilon irti epäilyistä, joten he kehittivät itselleen vapaaehtoisen salatehtävän.

BB-Ben ja BB-Amanda ilmoittivat päiväkirjahuoneessa yrittävänsä saada muut asukkaat uskomaan, että heillä on tosielämässä suhde. Se ei kuitenkaan liene kovin vaikeaa, sillä asukkaat epäilivät sitä jo valmiiksi. Ben kertoi kuitenkin aiemmin, että hän ei ole kiinnostunut Amandasta tämän tummien hiusten takia. Ben ilmoitti olevansa kiinnostunut vain vaaleaveriköistä.