Dancetähti David Guetta miljoonistaan: ”En tee tätä rahasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin ja menestyksekkäin dancetähti David Guetta julkaisi keskiviikkona uuden Nothing But The Beat -levynsä. Stara tapasi supertähden viime viikolla Tukholmassa ainoana suomalaismediana.

Lukuisat kansainväliset ykköshitit tuovat Guettalle taloudellista turvaa loppuelämäksi, mutta miljoonat tulevat kuitenkin oikealle omistajalleen varsin hitaasti.

– Musiikkimaailmassa rahat tulevat todella pitkän ajan päästä. Totta puhuakseni minulla menee hyvin, mutta en silti ole vielä nähnyt niitä suuria rahoja. Rahojen saaminen kestää vuosia. Toistaiseksi elämäni ei ole juuri muuttunut. Toivottavasti rahat joskus tulevat, mutta siitä huolimatta elämäni ei juuri muutu, David Guetta kertoi Staralle.

Raha ei ole kuitenkaan motiivi tehdä dancehittejä. Maailmalta löytyy tuhansia artisteja, eikä mahdollinen menestyminen ollut näköpiirissä miehen aloittaessa uransa.

– Elämäni on studiossa. Olen tyytyväinen jos rahaa tulee, mutta en tee tätä rahasta vaan rakkaudesta. Haluan tehdä tätä ja siksi teen niin paljon töitä. Kun aloitin, niin näköpiirissä ei ollut rahaa. Se oli minulle elämäntapa. Nyt kun rahaa on tulossa, niin ei se muuta mitään. Minä teen yhä töitä kotistudiossa, Guetta jatkaa.