Marisa Millerin bikinikuvat tuovat kesän kielelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Marisa Miller on viettänyt keväästä saakka hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt kaunotar nähdään kuvagalleriassa poseeraamassa kesäisissä tunnelmissa ja tietenkin vähissä vaatteissa.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissakin poseerannut kaunotar Marisa Miller poseerasi taannoin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.