BB-tehtävä huvittaa – pikkutuhmat juhlat nauramisesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa annettiin hetki sitten uusi mielenkiintoinen tehtävä, jonka nimi on Nauru pidentää bileiltaa. Asukkaiden käydessä ulkona oli taloon tuotu liikennevalot. Nyt selvisi, että ne määräävät koska asukkaat saavat nauraa.

– Talossa on liikennevalot. Punaisen valon palaessa on nauraminen kielletty. Keltaisen valon palaessa saa vielä ajaa, jos aikoo ehtiä. Vihreän valon palaessa saa nauraa. Päivätehtävä onnistuu, jos noudatatte liikennevaloja. Tehtävän onnistuessa Isoveli palkitsee teidät pikkutuhmilla bileillä, ohjeessa kerrottiin.

BB-Minna ei kuitenkaan ollut muiden asukkaiden tavoin innoissaan mahdollisesti tulevista juhlista, koska lääkäri kielsi häneltä sairauskohtauksen takia alkoholin nauttimisen maanantaihin saakka.

– Minnuu ei ainakkaa naurata yhtää, kun ei pysty osallistumaan sitten illalla kun on bileet, Minna totesi.