Mel B synnytyksestä: ”Nauroin niin, että lapsi popsahti ulos…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Eilen julkkistähti synnytti tyttären Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa.

Lapsi oli hänelle kolmas, mutta ensimmäinen miehensä Stephen Belafonten kanssa. Nyt Mel B on kommentoinut synnytystään julkisuudessa. Hän muisteli onnellista perhetapahtumaa innolla.

– Kun lapsi viimein tuli, niin Stephen oli pyörtyä, Phoenix kirkui ja minä nauroin niin, että lapsi popsahti ulos. Hän on niiiiiin upea, Mel B kirjoitti Twitter-blogissaan.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.