Kuuma julkkispari taas yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Jessica ja Justin Timberlake ovat olleet on-off -suhteessa jo pitkään, ja nyt julkkispari on taas yhdessä.

Jessica Biel ja Justin Timberlake on bongattu viikonlopun aikana yhdessä jo kolme kertaa samassa kahvilassa. Life & Style -lehden haastatteleman silminnäkijän mukaan julkkispari näytti viihtyvän hyvin yhdessä. Jessica tilasi americanon ja Justin tuplacappuccinon vaahterasiirapilla.

29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin tuore projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.