Anna Abreu ei suostunut Tanssimaan tähtien kanssa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Anna Abreu kiinnitettiin äskettäin mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomaristoon. Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Annan tuomariston ja kilpailijoiden lehdistötilaisuudessa. Samalla poptähti paljasti, että häntä on pyydetty mukaan myös tanssimaan.

– Mua on pyydetty pari kertaa myös tanssijaksi, mutta mulla ei olis ollut aikaa siihen kun siinä on niin pitkät ne treeniajat ja muut. Haluan pitää kuitenkin fanit tyytyväisinä, käydä keikoilla ja haluan nähdä faneja, Anna Abreu kertoi Chaos Tube –haastattelussa.

– Sen takia suostuin tähän tuomaripestiin, kun se mun mielestä sopi mulle ja tää on kiva juttu ja laadukas ohjelma.

Loppusyksystä Annan kalenteriin ei mahdu muuta kuin keikkailua ja Tanssii tähtien kanssa -tuomarointia. Ennen kauden alkua Anna kuitenkin ehtii hetkeksi myös pitkälle muutaman viikon lomalle.