Audrinan hämmentävien rintojen syy selvisi: ”Luonnollinen selitys”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai taannoin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Äskettäin hänen ensimmäinen oma realitysarjansa alkoi Yhdysvalloissa, mutta floppasi rajusti heti alussa.

Audrinan rinnat ovat olleet viime aikoina Hollywoodin kohutuimmat. Muodottomat möhkäleet nimittäin aiheuttivat spekulaation epäonnistuneesta rintojensuurennusleikkauksesta. Lukuisat realitytähdet ovat muun muuassa kritisoineet julkisesti Patridgen muotoja. Nyt Audrina paljasti syyn poikkeuksellisiin rintoihinsa.

– En oikein tykkää puhua tästä asiasta. Minulla on nimittäin rintakehän epämuodostuma. Rintani näyttävät sen takia erikokoisilta, Patridge kertoi The Daily -sivustolle.

Realitykaunotar väitti kiven kovaa ettei ole muovannut vartaloaan plastiikkakirurgisilla toimenpiteillä. Hän kuitenkin myönsi lehdelle niiden näyttävän hämmentäviltä. Hän uskoi The Hills -kollegansa Heidi Montagin kuuluisien leikkauksien liittäneen myös hänet mukaan kauneusleikkausrumbaan.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.