Beyonce uransa seksikkäimmissä kuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles reilu viikko sitten järjestetyn MTV Video Music Awards -tapahtuman kuvatuimpia tähtiä. Tähti nimittäin paljasti olevansa raskaana räppärimiehelleen. Entinen Destiny’s Child -tähti kertoi uutisen jälkeen toivovansa esikoisekseen poikaa.

Aiemmin Beyonce on kertonut julkisuudessa haluavansa äidiksi 30-vuotiaana. Toive onkin pian täyttymässä, sillä Beyonce täytti 30 vuotta eilen sunnuntaina. Nyt syntymäpäivän kunniaksi verkkoon on koottu upea kuvakooste Beyoncen uran seksikkäimmistä poseerauksista.

Vuosien varrella Beyonce on nähty lukuisia kertoja nauttimassa olostaan rannalla bikineissä. Kuvakoosteessa on toki mukana myös useita rohkeita esiintymisasuja keikkalavoilta ja esimerkiksi karnevaaleilta.