Katie Price vilautti kaatokännissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Äskettäin glamour-malli ja realitytähti Katie Pricen kerrottiin laajentaneen imperiumiaan lanseeramalla nimeään kantavan lehden. Taannoin brittiläinen povipommi suututti autoihmiset maalaamalla ökyautonsa Bugatti Veyronin pinkiksi.

Nyt Jordan-taiteilijanimelläkin tunnettu povipommi on kuvattu poikaystävänsä Leonard Pennan syntymäpäiväjuhlilla kovassa humalassa. Blondatun kaunottaren vaalea mekko nousikin juhlanosteessa liian korkealle ja paljasti tähden pikkuiset valkoiset pöksyt.

– Voi hyvänen aika sentään millainen krapula minulla on. Huomaan todellakin olleeni eilen juhlimassa. Hyvää syntymäpäivää Leo, Price kirjoitti Twitter-blogissaan olotilastaan.

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.