Kellan Lutz pokasi Sharni Vinsonin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosituissa Twilight-elokuvissa nähtävä näyttelijäkomistus Kellan Lutz kertoi taannoin pysyttelevänsä kaukana naisista karvaiden pettymyksiensä vuoksi. 25-vuotias teinityttöjen päiväuni katkaisi taannoin suhteensa 90210-sarjan AnnaLynne McCordin kanssa, mutta pariskunta kuvattiin yhdessä useasti myös eron jälkeen.

Nyt Twilight-komistuksen kerrottiin löytäneen uuden onnen Step Up 3D -elokuvan tanssijakaunotar Sharni Vinsonista. Tuoreen pariskunnan on kerrottu viihtyneen yhdessä jo parin kuukauden ajan. Lihaksikkaan Lutzin kerrottiin tutustuneen 28-vuotiaaseen näyttelijättäreen ystäviensä kautta.

– Sharni on hauska tyyppi. He ovat innokkaita kuntoilijoita ja pitävät matalaa profiilia, lähde kertoi Us Magazine -sivustolle.

Vampyyripoika Emmett Cullenin roolissa näyttelevä Kellan Lutz kertoi taannoin joutuneensa tukalaan tilanteeseen faniensa kanssa leffakuvauksissa. Hän kertoi pyörineensä hotellihuoneessaan vain pyyhe päällä, kun hänen oveensa koputettiin. Mies tajusi onneksi pukea enemmän vaatetta päälleen ennen avaamista, sillä oven takana oli kaksi fanityttöä.