BB-Mikael löysi varastetut kolikot – löytöpalkkioksi purkkapussi

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon ensimmäisenä astunut energinen BB-Mikael on 23-vuotias vantaalainen ”duunari”. Pipopäinen ja innokas Mikael on kertonut haaveilleensa lapsena muun muuassa näyttelijän ammatista.

Talon asukkaat keskustelivat tänään sohvilla rikollisuudesta ja jakoivat toisilleen omakohtaisia kokemuksia aiheesta. Mikael kertoi asukkaille löytäneensä 10-vuotiaana varastettuja kolikoita metsästä. Hieman aiemmin varastetut kolikot oli kätketty kannon sisään.

Mikael kertoi löytäneensä metsästä hylätyn risuista rakennetun kodan. Innokas pojankolli kertoi hajottaneensa majapaikkaa ja leikkineensä sen ympärillä. Hän kertoi löytäneensä lahon kannon sisältä ison purkin vanhoja kolikoita.

– Yhen mun kaverin isä oli kolikonkerääjä. Niillä oli käynyt joskus varkaita, jotka vei sen keräyskolikot. Kun menin näyttämään sille mun löytämät rahat, ne osoittautui sen varastetuiksi kolikoiksi, Mikael kertoi asukkaille.

– Ja arvatkaa mitä sain löytöpalkkioksi? Purkkapussin, Mikael jatkoi.