BB-Terhin nolo paljastus: ”Kusin housuuni”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä mehiläisaiheinen viikotehtävä, kun asukkaat ovat sonnustautuneet mehiläsasuihin. Asukkaiden kuningattarena toimii BB-Suvi, jonka käskyjä muiden on toteltava.

Muut kilpailijat ovat kuhnureita, joiden tehtävänä on kerätä mettä, ja vartijoita, jotka puolestaan vartioivat talon kuningatarta. Viime yönä talossa vallitsi levoton tunnelma, sillä osan asukkaista tuli olla hereillä koko yön.

Hilpeitä hetkiä keskellä yötä aiheutti BB-Terhi, joka herätti muut nololla paljastuksella. Nainen paljasti petinsä olevan märkä, sillä hän oli laskenut alleen unissaan. Muut asukkaat repesivät hysteeriseen nauruun kuullessaan Terhin tunnustuksen.

– Miten sä heräsit?, BB-Annika kysyi Terhiltä kuultuaan nolosta tapahtuneesta.

– Mä olin vähän kosteena. Aina ei voi voittaa. Toivottavasti mä en saa mitään rangaistusta tästä, BB-Terhi naureskeli.

Terhin paljastus meni kanssa-asukkeihin täydestä, vaikka kyse oli todellisuudessa naisen suorittamasta salatehtävästä. Big Brother antoi Terhille jo kauden ensimmäisenä päivänä salatehtäväksi lavastaa joku talon asukkaista yökastelijaksi. Isoveli antoi Terhille aikarajan tehtävän suorittamiseen, joka umpeutui tänään. Nokkela asukas keksi kuitenkin viime yönä lavastaa muiden asukkaiden sijaan itsensä yökastelijaksi.