Rihanna vei pikkuveljensä shoppailemaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Äskettäin hänet kuvattiin bilettämässä rankasti tyttökavereidensa kanssa vuokratulla huvijahdilla.

23-vuotias kaunotar on aiemmin kertonut isänsä huumeriippuvuuden johtaneen hänen vanhempiensa avioeroon. Barbadoksella varttuneella poptähdellä on kaksi nuorempaa veljeä, Rorrey ja Rajad.

Rihannan sisarukset eivät juurikaan ole näyttäytyneet julkisuudessa, mutta nyt poptähti kuvattiin shoppailemassa Rajad-pikkuveljensä kanssa. Huomiosta nauttineet iloiset sisarukset viettivät ostospäivän Hollywoodissa. Rihanna piti suojelevasti käsiään pikkuveljensä olkapäillä ihmisten tuijottaessa uteliaasti.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. 23-vuotias Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.