Uutisten säämies järkyttyi suorassa lähetyksessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset pelkäävät kuollakseen karvaisia pikkueläimiä, kuten hämähäkkejä. Nyt amerikkalaisen Fox 59 -televisiokanavan suorassa lähetyksessä on nähty erikoistilanne, jossa mukana oli tarantella-hämähäkkejä.

Tarantellat aiheuttivat lähetyksessä jonkin verran hämminkiä, sillä uutistoimituksen väki ei ollut kovin innoissaan vieraista. Erityisesti säämies kauhistui toden teolla näkemästään, ja säätiedotuksen lukeminen keskeytyi.

– Tornikamerassa nähdään parhaillaan eteläinen… Ei, ei, ei missään tapauksessa. Ei, ei. Laittakaa se takaisin sinne. Lähden studiosta juuri nyt. En pelleile. Kerroin jo, että lyön sinua, jos tulet sen kanssa lähelleni, säämies totesi suorassa lähetyksessä paeten samalla kollegojaan.