Adelella hämmentävä tapa – oksentaa ennen keikkojaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen soul- ja jazzlaulaja Adele on noussut supersuosituksi hittialbumillaan 21. Suosikkilaulajaa on viime aikoina ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä ulkoisten avujensa sijaan musiikilla.

Nyt listaennätyksiä rikkova laulajatähti paljasti Britannian Vogue-lehdelle erikoisen tavansa. Adele nimittäin paljasti oksentelevansa ennen keikkojaan, koska uskoo sen tuovan hänelle onnea. Hän kertoi sen myös takaavan onnistuneen ja hienon esityksen.

– Oksentelen paljon ennen lavalle menoa. Se takaa onnistuneen esityksen ja tuo onnea, Adele kertoi Britannian Vogue-lehdelle.

Inhottavaa yökkäysrituaalia harjoittava 23-vuotias soultähti kertoi olevansa tällä hetkellä sinkku. Hän kuitenkin kertoi haluavansa tulevaisuudessa viisi poikalasta. Muodokas Adele kertoi lehdelle myös vartalostaan ja kertoi muun muuassa pitävänsä itsestään juuri sellaisena kuin hän on.

Äidinsä luona asusteleva laulajatar kertoi äskettäin kirjoittavansa kappaleitaan juovuksissa. Hän sanoi tutkailevansa ja lukevansa juovuspäissään kirjoittamiaan sanoituksiaan seuraavana aamuna krapulassa. Silloin hän ymmärtää paremmin paperille vuodatetut tunteensa. Laulaja kertoi myös eläneensä pitkään kiiltokuvamaailmassa, mutta vastoinkäymisien tiputtaneen hänet takaisin maan pinnalle.