BB-Janica paljasti: ”Minut on tuomittu pahoinpitelystä”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa kuultiin tänään mielenkiintoisia paljastuksia, kun asukkaat pelasivat iltapäivänsä ratoksi totuus vai tehtävä -peliä. Muiden muassa BB-Sebastian paljasti olevansa yhä neitsyt.

BB-Janica puolestaan kertoi muille synkän seikan nuoruudestaan. Kaunotar joutui kertomaan mitä hän katuu elämässä, ja paljasti saaneensa tuomion pahoinpitelystä.

– Kun mä olin 17-vuotias, niin mä sain tuomion pahoinpitelystä. Se oli ihan tyhmä juttu, siis ihan jotain vaan selllasta tyttöjen tappeluu, BB-Janica paljasti.

– Se on varmaan semmonen asia, jota mä kadun. Se oli ihan kokonaan mun syytä, BB-Janica jatkoi paljastamatta kuitenkaan tapahtuneen yksityiskohtia.

BB-Janica on toiminut tällä viikolla talon mehiläiskuningattarena. Viime yön nainen vietti BB-Salarin kanssa samassa sängyssä. Janica sai valita yhden asukkaan kanssaan juhlimaan ja naisen valinta osui BB-Salariin. Kaksikko sai nauttia juhlajuomia BB-talon lisähuoneessa. Janica kertoi Salarille elämästään ja paljasti varastaneensa ystäviensä kanssa runsaasti tavaraa kaupoista. Lopulta hän jäi varastelustaan kiinni.