BB-Sebastian paljasti: ”Olen neitsyt”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa asukkaat odottelevat parhaillaan mehiläisaiheisen viikkotehtävänsä päättymistä. Isoveli määräsi hetki sitten asukkaat talon pihamaalle, jossa kilpailijat tappoivat aikaa pelaamalla totuus vai tehtävä -peliä.

Pelin tiimellyksessä asukkaista paljastui mielenkiintoisia yksityiskohtia, sillä muiden muassa BB-Sebastian paljasti olevansa yhä neitsyt. Uskonnollisen BB-Sebastianin paljastus ei tullut muille asukkaille yllätyksenä, sillä kaikki sanoivat arvelleensakin miehen olevan vielä koskematon.

– Mä oon nyt varmaan Suomen tunnetuin neitsyt, musta tuntuu, BB-Sebastian naureskeli tunnustukselleen.

22-vuotias oululainen Sebastian opiskelee ulkomaailmassa luokanopettajaksi. Mies on talossa kunnostautunut lähinnä syvällisten keskustelujen ylläpitäjänä.