BB-talon väki lisääntyy – tulossa uusia käänteitä

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on jälleen luvassa uusia käänteitä, sillä viikonloppuna taloon astelee muiden asukkaiden hämmennykseksi jälleen uusia kilpailijoita. Ohjelman verkkosivuilla paljastettiin, että uudet asukkaat astelevat taloon ensi sunnuntain BB Talk Shown aikana. Luvassa on myös muita käänteitä, joista ei kuitenkaan vielä paljastettu enempää tietoja.

Big Brother -talon asukkaille kerrottiin tänään kaikkien kilpailijoiden olevan äänestyksessä. Asukkaille näytettiin lisäksi hämmentävä äänestystilanne, kun talon olohuoneen televisioruutuun ilmestyi neljän asukkaan kuvat sekä äänestystilannetta kuvaavat palkit. Kilpailijoille ei annettu lisätietoa äänestystilanteesta, joten he eivät tiedä kyseessä olevan äänestys finaalipaikasta eikä suinkaan häädöstä.

Varsinkin BB-Tanjassa tilanne aiheutti voimakkaan reaktion, sillä ruudulla nähtiin hänen kuvansa yllä punainen palkki. Itkemään alkanut nainen vakuutteli muille, että hänen surumielisyytensä ei kuitenkaan liittynyt äänestystilanteeseen vaan muihin asioihin. Aikaisemmin päivällä Tanja heitti suutuspäissään veitsen ilmaan. Tilanteesta teki uhkaavan se, että veitsi oli osua lähellä ollutta Annikaa. Tanja on kertonut muille pelkäävänsä häätöä, sillä uhkaava ja väkivaltainen käytös on vastoin talon sääntöjä.