Poptähti törttöili vesiskootterilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman halutuimpiin kaunottariin lukeutuvan tennistähti Anna Kournikovan kanssa jo vuosien ajan seurustellun latinopoppari Enrique Iglesias paljasti taannoin, ettei hän ole aina ollut naisten päiväuni. Latinohottis on myös kertonut julkisuudessa avoimesti peniksensä koosta.

Nyt 36-vuotias latinohurmuri on nyt kuvattu hurjastelemassa vesiskootterilla ilman pelastusliivejä ja kaiken lisäksi lemmikkikoira mukanaan. Huimapäinen Iglesias ei nimittäin nauttinut menopelistään yksin, sillä tähden koira oli vallannut etupenkin. Lemmikki näytti kuitenkin nauttivan kyydistä ja lepuutti etutassujaan rennosti vesiskootterin ratin päällä.

Latinohottis hurjasteli menopelillään samassa paikassa, missä 21-vuotias poppari Sean Kingston ajoi taannoin vakavan vesiskootterionnettomuuden. Beautiful Girls -hittikappaleen esittäjä törmäsi toukokuussa vesiskootterillaan siltaan ja hän joutui teho-osastolle.

Enrique Iglesias on julkaissut yhdeksän albumia ja on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista latinalaisamerikkalaisista artisteista. Teini-ikäisenä hänen ympärillään ei kuitenkaan pyörinyt naisia, mutta kuuluisuus muutti sydämiätykyttävän popparin naisia puoleensa vetäväksi magneetiksi. Monet tytöt nimittäin ovat kiinnostuneita pitämään hauskaa kuuluisan miehen kanssa.