Eva Mendes pokasi Hollywood-komistuksen – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina lähinnä valkokankaalla nähty Eva Mendes on tullut tutuksi myös mallinurastaan muiden muassa Calvin Klein kampanjoissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Hitch-Lemmentohtori, Ghost Rider ja 2 Fast 2 Furious.

Nyt 37-vuotiaan Mendesin uutisoitiin deittailevan The Notebook -elokuvan tähtinäyttelijän Ryan Goslingin kanssa. The Place Beyond the Pines -elokuvaa yhdessä tähdittävä näyttelijäpari kuvattiin viikonloppuna kuhertelemassa Disneylandissä. Näyttelijäkaunotar muun muuassa moiskautti suudelman komistuksen poskelle.

– Eva hihitteli kuin pikkutyttö. Hän nojaili Ryaniin ja he pitivät toisiaan käsistä kiinni koko ajan, silminnäkijä kertoi Perez Hilton -sivuston mukaan.

Eva Mendes halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes luopui haaveistaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle.