Isla Fisher yllätti – tankotanssi strippibaarissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen näyttelijä ja kirjailija Isla Fisher on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kuokkavieraat ja Himoshoppaajan salaiset unelmat. Kaunotar on naimisissa koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

Nyt 35-vuotiaan kaunottaren kerrotaan esittäneen seksikkään tankotanssin strippibaarissa New Yorkissa. Fisherin kiihkeä tankosessio kuvattiin hänen uusimpaan Bachelorette-elokuvaan Scores-strippiklubilla. Hän tähdittää elokuvaa muun muuassa Kristen Dunstin ja Lizzy Caplanin kanssa.

– Isla oli pukeutunut lyhyeen ja paljastavaan pukuun sekä leopardikuvioisiin korkokenkiin. Hän näytti fantastiselta ja oli loistava tankotanssija, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Äskettäin kaunottaren kerrottiin saaneen paniikkikohtauksen lentokentällä. Sittemmin selvisi laulajan kärsivän lentokammosta. Fisher saikin erään lentokoneen miehistöltä yksityisen kierroksen koneessa ennen sen lentoon lähtemistä. Näyttelijätär sai myös puhua koneen kapteenin kanssa, jotta tämä rauhoittuisi lentokammostaan.

Fisher tapasi Borat-hahmostaan tunnetun aviomiehensä eräissä juhlissa. He ovat tunnetusti hyvin tarkkoja yksityisestä elämästään. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, neljävuotias Olive ja vuoden ikäinen Elula Lottie Miriam. Toisen tyttären nimi ja sukupuoli säilyi medialta salassa liki puolenvuoden ajan.