Katie Price kostaa vihamiehilleen menestymällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Äskettäin glamour-malli ja realitytähti Katie Pricen kerrottiin laajentaneen imperiumiaan lanseeramalla nimeään kantavan lehden. Taannoin brittiläinen povipommi suututti autoihmiset maalaamalla ökyautonsa Bugatti Veyronin pinkiksi.

Nyt kirjailijanakin kunnostautunut kohujulkkis kertoi menestyksen olevan paras ja ilkein kostotapa vihamiehille. Hän kertoi myös rakastavansa työtään julkisuuden parissa ja kertoi lopettavansa sen vasta sitten, kun ihmiset kyllästyvät häneen.

– Olen todella kunnianhimoinen. Mielestäni menestys on paras kosto vihamiehilleni. Rakastan sitä, mitä teen, Price kertoi Marie Claire -lehdelle.

Äskettäin povipommi kuvattiin umpihumalassa poikaystävänsä Leandro Pennan syntymäpäivillä Lontoossa. Lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle realitykaunottaren muun muuassa suudelleen ystävänsä Lauren Goodgerin kanssa. Lähde kertoi Pricen poikaystävän tuijottaneen tyttösuudelmaa ”kuola valuen”.

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.