Shokkipaljastus hotellien tallelokeroista

Matkailu Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Tuhannet suomalaiset joutuvat vuosittain varkauksien kohteeksi ulkomailla, ja yhä useammin omaisuutta katoaa myös vastaanoton ja hotellihuoneiden tallelokerosta. Nyt eräällä nettivideolla esitetään shokkipaljastus hotellihuoneiden tallelokeroiden avaamisesta.

Nykyisin monista hotellihuoneista löytyy oma kassakaappimainen tallelokero, mutta tuoreen videon perusteella ne eivät ole lainkaan turvallisempia paikkoja kuin pöytälaatikko. Videolla matkailija esittelee kuinka kyseisessä hotellissa henkilökunta avasi tallelokeron ”salaisella turvakoodilla”, joka sattui olemaan niinkin vaikea kuin 000000.

Toimituksen tiedossa ei luonnollisestikaan ole kuinka laajasti kyseinen tunnus on käytössä. Tiedossa kuitenkin on, että kaikissa hotelleissa yleistunnus ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen. Videon opetuksena on kuitenkin osoittaa tervettä epäilyä myös hotellihuoneiden tallelokeroita kohtaan.