Takapuolet käyttöön Big Brotherin päivätehtävässä

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon ensimmäinen viikkotehtävä Kukkia ja Mehiläisiä on kiristänyt asukkaiden hermoja eikä selän takana puhumiselta ole vältytty. Tehtävässä nimettiin muun muuassa BB-Janica Mehiläiskuningattareksi, jota muiden asukkaiden täytyy tyydyttää.

Tänään isoveli käski asukkaat pihalle Muurahaisten hyökkäys -päivätehtävää varten. Soturimehiläisiksi nimettyjen BB-Stefanin, BB-Mikaelin ja BB-täytyi nimittäin kiinnittää takapuoliinsa terävät pistimet ja tuhota pihamaalla lojuneet ”muurahaiset”, eli ilmapallot.

Muiden Kuhnurimehiläisiksi nimettyjen asukkaiden taas täytyi suojella Mehiläiskuningatarta Janicaa ”muurahaisilta”. Hauskassa päivätehtävässä soturit pyllistelivät ilmapallojen päällä piikikkäiden pistimiensä kanssa muiden asukkaiden kannustaessa. Ripeät soturit tuhosivat ilmapallot takapuolet heiluen vain muutamassa minuutissa.