Ashton Kutcher alastomana televisiossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher nimittäin kiinnitettiin sarjaan potkut saaneen Charlie Sheenin tilalle.

Kutcher näyttelee tulevalla tuotantokaudella internetmiljardööri Walden Schmidtiä, joka ostaa Charlie Sheenin roolihahmon Malibun rantalukaalin. Nyt tähtinäyttelijä näyttää käyttävän kaikki oljenkortensa sarjan mainostamiseen, sillä hän esiintyi alasti suositussa Ellen DeGeneres -keskusteluohjelmassa.

-Olen saanut viime aikoina paljon huomiota. Ajattelin, että teen kaiken tästä lähtien nakuna, näyttelijä vitsaili haastattelija DeGeneresille.

Katso kuva tästä.

33-vuotiaan näyttelijäkomistuksen kerrottiin saavan CBS-televisiokanavan yhdestä Miehen puolikkaat -jaksosta 700.000 dollaria. Hänen kerrottiin myös järjestäneen koko sarjan työtiimille hulppeat juhlat vaimonsa Demi Mooren kanssa Hollywoodissa.