Uusi Ben & Jerry’s jäätelomaku hämmentää: ”Hikiset pallit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jäätelömerkki Ben & Jerry tunnetaan erikoisista jäätelömauistaan, jotka ovat saaneet valtavan suosion erityisesti Yhdysvalloissa. Kerroimme kesäkuussa, että yhtiö suunnitteli uutta hämmentävän nimistä jäätelömakua, ja nyt ”Hikiset pallit” on viimein lanseerattu.

Taannoin Saturday Night Live -sketsiohjelmassa Ana Gasteyer, Molly Shannon ja Alec Baldwin vitsailivat jäätelömausta, jonka nimi oli Schweddy Balls, eli vapaasti suomennettuna ”Hikiset pallit”. Nopeista liikkeistään tunnettu jäätelöjätti vihjasi heti, että se voisi toteuttaa kyseisen sketsin lanseeraamalla samannimisen jäätelön. Ilmoitusta epäiltiin mediatempuksi, mutta nyt siitä on tullut totta.Kuva: Ben & Jerry’s