Nightwishin uusi albumi marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Nightwish-yhtyeen seitsemäs albumi Imaginaerum julkaistaan Suomessa 30. marraskuuta. Muualla Euroopassa levy tulee kauppoihin 2. joulukuuta. Albumin ensimmäinen single Storytime ilmestyy 9. marraskuuta.

Yhtyeen levynjulkaisukeikka nähdään Yhdysvalloissa Universal Cityn Gibson Amphitheaterissa 21. tammikuuta 2012. Los Angelesista yhtye suuntaa esiintymään 70.000 Tons of Metal –risteilylle Karibialle.

Kiteellä vuonna 1996 perustettu Nightwish on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Nightwishin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti lähes seitsemän miljoonaa kappaletta. Edellinen, vuonna 2007 julkaistu, Dark Passion Play on myynyt Suomessa viisinkertaisesti platinaa. Dark Passion Play -kiertueen päätöskeikka nostatti loppumyydyn Hartwall Areenan hurmokseen syyskuussa 2009.

Imaginaerum-albumin biisilista:

01. Taikatalvi
02. Storytime
03. Ghost River
04. Slow, Love, Slow
05. I Want My Tears Back
06. Scaretale
07. Arabesque
08. Turn Loose The Mermaids
09. Rest Calm
10. The Crow, The Owl And The Dove
11. Last Ride Of The Day
12. Song Of Myself
13. Imaginaerum

Uusimmat