Nightwishin uusi albumi marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Nightwish-yhtyeen seitsemäs albumi Imaginaerum julkaistaan Suomessa 30. marraskuuta. Muualla Euroopassa levy tulee kauppoihin 2. joulukuuta. Albumin ensimmäinen single Storytime ilmestyy 9. marraskuuta.

Yhtyeen levynjulkaisukeikka nähdään Yhdysvalloissa Universal Cityn Gibson Amphitheaterissa 21. tammikuuta 2012. Los Angelesista yhtye suuntaa esiintymään 70.000 Tons of Metal –risteilylle Karibialle.

Kiteellä vuonna 1996 perustettu Nightwish on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Nightwishin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti lähes seitsemän miljoonaa kappaletta. Edellinen, vuonna 2007 julkaistu, Dark Passion Play on myynyt Suomessa viisinkertaisesti platinaa. Dark Passion Play -kiertueen päätöskeikka nostatti loppumyydyn Hartwall Areenan hurmokseen syyskuussa 2009.

Imaginaerum-albumin biisilista:

01. Taikatalvi

02. Storytime

03. Ghost River

04. Slow, Love, Slow

05. I Want My Tears Back

06. Scaretale

07. Arabesque

08. Turn Loose The Mermaids

09. Rest Calm

10. The Crow, The Owl And The Dove

11. Last Ride Of The Day

12. Song Of Myself

13. Imaginaerum