Big Brotherin pakka sekaisin – kaikki uudet asukkaat naisia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen yleisöäänestys päättyy tänään, kun joku asukkaista saa finaaliviikolle saakka kestävän immuniteetin nimeämisiin ja äänestyksiin. Samalla taloon marssii myös uusia asukkaita.

BB-talon pakka meneekin tänään sekaisin, kun asukkaiden keskinäisiä kemioita tulee sekoittamaan neljä uutta naisasukasta. Luvassa on siis todennäköisesti myös uusia suhteenpoikasia, mikäli neitokaiset löytävät itselleen talosta mieleistään miesseuraa.

Tähän saakka talon ylivoimainen kuningatar on ollut – Stefanin sanojen mukaan – BB-Amanda, johon sekä BB-Stefan että BB-Ben ovat olleet ihastuneita. Eilen kolmiodraama sai uuden käänteen, kun Amanda kertoi Stefanille, ettei heistä voi tulla ystäviä enempää. Tänään Amanda ja Ben ovatkin olleet selvästi aikaisempaa enemmän kiinni toisissaan.

– Aika pahasti oikeesti. Jos ykkösestä kymppiin, niin viisitoista, Ben kertoi kuinka kiinnostunut on Amandasta.