BB-Kaisa on poptähden pikkusisko – vertaa kuvia

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talon eilen astellut BB-Kaisa on 26-vuotias tamperelainen vaatemyyjä, joka viihtyi eilen ilmeisen hyvin BB-kautensa ensimmäisissä juhlissaan. Illan aikana Kaisa ei kuitenkaan ollut kovinkaan paljon äänessä. Kaisa kertoi kuitenkin muille asukkaille myös perheestään.

– Mulla on kaksi isosiskoa, Kaisa kertoi lyhyesti.

Kaisa kertoi myös aikovansa antaa osan mahdollisista Big Brotherin voittorahoistaan äidilleen, koska tämä oli antanut niin paljon lapsilleen. BB-Kaisa jätti kuitenkin vielä jotain kertomatta, sillä hänen isosiskonsa on suomalainen laulajatähti Katri Metso. Laulajasiskon verkkosivut löytyvät tästä. Sisarusten yhdennäköisyys on melkoinen.Kuva: KatriMetso.fi

Katri Metso tuli tunnetuksi dancemusiikilla listoille nousseen DCX-yhtyeen laulajana, mutta sittemmin hän on jo siirtynyt soolouralle. Soolona Katrin musiikkilinjaus on nykyisin iskelmää. Warner Musicin kanssa levytyssopimuksen tehnyt laulajalupaus myös keikkailee jonkin verran syksyn aikana. Vuonna 2009 Katri osallistui Iskelmäartisti-kilpailuun, jossa hän sijoittui toiseksi. Esikoissingle Pidä kiinni julkaistiin saman vuoden lokakuussa.