Hotellivaraus pieleen – huone olikin 19 000 kilometrin päässä

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkojen varaaminen verkosta on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti, mutta samalla matkailijoille voi tulla hieman erikoisia virheitä varauksissa. Näin on nyt käynyt esimerkiksi eteläafrikkalaiselle pariskunnalle, joka lensi lomailemaan Uuten-Seelantiin.

Michael ja Sunette Adendorf olivat varanneet verkosta majapaikakseen mukavan hotellin meren rannalta. Uuden-Seelantiin päästyään pariskunta ei kuitenkaan löytänyt mistään kyseistä hotellia. Ongelmaa selvitellessään heille selvisi lopulta, että varaus oli tehty samannimiseen hotelliin 19.000 kilometrin päähän.

Kyseinen Majestic Hotel sijaitsi nimittäin Uuden-Seelannin Eastbournen sijaan Britannian Eastbournessa. Asiasta uutisoineelle Dominion-lehdelle pariskunta kertoi varanneensa kyllä oikean hotellin, mutta vain väärästä maasta. Pari oli ehtinyt maksaa etukäteen väärään hotelliin kahden yön majoituksen. Onneksi he löysivät Uudesta-Seelannista toisen hotellin lomaansa varten.