Idols-voittaja Martti Saarinen julkaisee esikoislevynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Idols-voittaja Martti Saarinen julkaisee odotetun esikoisalbuminsa 28. syyskuuta. Martin debyyttialbumi on melodista rockia isoin kertosäkein ja vahvoin balladein höystettynä.

Kappaleita albumille Poets Of The Fallin lisäksi on tehnyt esimerkiksi Happoradion Aki Tykki, Patric Sarin sekä PMMP:n Paula Vesala. Myös Martti itse on ollut vahvasti mukana levynteossa. Albumin päätösraita Omatunto on Martin ja Janne Huttusen säveltämä sekä Martin ja Sanna Korkeen sanoittama.

Albumille on saatu liuta kotimaisten huippumuusikoiden tekemiä kappaleita, joista yksi vahva näyte on tuorein single Kaipaus nousee siivilleen. Kappale on supersuositun Poets Of The Fall -yhtyeen Marko Saareston, Olli Tukiaisen ja Markus Kaarlosen säveltämä sekä Saareston sanoittama. Single on noussut radioiden soittolistoille ja on parhaillaan 8. sijalla Suomen virallisella radiolistalla.