Koskematon BB-Sebastian paljasti lempiseksiasentonsa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille päivittäin hauskaa tekemistä pelien ja leikkien muodossa kehitellyt biseksuaali BB-Sebastian on aiemmin kertonut olevansa seksuaalisesti koskematon. Nyt hän on kuitenkin siitä huolimatta paljastanut lempiseksiasentonsa.

Useamman päivän ajan ulkona talon tehtäväalueella asustaneet asukkaat pohtivat erilaisia seksiasentoja, ja lopulta myös Sebastian osallistui innokkaasti keskusteluun. Uskoaan talossa innokkaasti esiin tuonut mies liitti myös lempiasentonsa uskontoon.

– Mä oon uskovainen, mä haluun kunnon lähetyssaarnaajan, BB-Sebastian ilmoitti.

Pari päivää sitten talon naiset suunnittelivat vievänsä Sebastianin poikuuden BB-talossa. Tehtävään rekrytoitiin avoimesti BB-Janica, eikä suunnitelmaa ole pidetty mieheltä itseltään salassa. Mies haluaa kuitenkin säästää poikuutensa avioliittoon.